Od 1.12. do 6.12. sleva 10% v naší prodejně v Hustopečích. Využijte slevu na celý sortiment v naší kamenné prodejně. Sleva se nevztahuje na již zlevněné produkty.

Tuňáková pomazánka

Tuňáková pomazánka

Tuňáková pomazánka je dokonalým řešením pro ty, kteří hledají rychlou, jednoduchou a zároveň výživnou svačinu. Tento recept na tuňákovou pomazánku je velmi jednoduchý a zvládne ho připravit úplně každý. Vychutnejte si tuto jemnou svačinku jako pomazánku na chleba, topinkách nebo jako dip k zelenině. 

Proč jíst tuňáka? 

Tuňák je vysoce živinami nabité jídlo, které je oblíbené po celém světě. Obsahuje vysoké množství bílkovin, vitamínů a minerálů jako železo, hořčík a draslík. Je také bohatý na omega-3 mastné kyseliny, které jsou pro náš organismus velmi prospěšné. Tuňák je tak skvělou volbou pro ty, kteří chtějí posílit své zdraví a udržet svoji vitalitu. Kromě toho, že je tuňák výživný, je také chutný a snadno dostupný, což ho činí ideální volbou pro většinu lidí. 

Co budete potřebovat 

Jak na to 

V misce vidličkou důkladně rozmělněte konzervovaného tuňáka. Přidejte jemně nakrájenou cibuli (červená cibule přidá hezkou barvu a mírnější chuť), pokud máte rádi, můžete přidat i nakrájené kapary nebo kyselou okurku pro křupavost a extra chuť. 

Do směsi vmíchejte jogurt a důkladně promíchejte. Podle chuti přidejte sůl, pepř a pár kapek citronové šťávy. Do pomazánky můžete také vmíchat nasekanou petrželku nebo pažitku. Hotová tuňáková pomazánku by měla následně v lednici odpočívat alespoň 30 minut, aby se všechny chutě dokonale propojily. 

Tato tuňáková pomazánka vykouzlí úsměv na tváři snad úplně každému. Přejeme dobrou chuť!