
Garance doručení
nepoškozeného zboží

Dárek zdarma
Ke každé objednávce od 200 Kč

Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Doručení do druhého dne
na jakékoliv místo
Mungo fazole k nakličování. Naklíčené fazole mungo – někdy mylně označované jako sójové klíčky – se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK.
Použití: fazole k nakličování
Návod k nakličování: doba namáčení: 12 hodin, doba klíčení: 4-5 dní, ideální teplota: 18-20 °C, 2-3 x denně proplachovat. TIP: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici, jinak zhořknou.
Složení: fazole mungo bio
Kategorie: | Semínka na klíčení |
---|---|
Hmotnost: | 0.12 kg |
EAN: | 9004145001138 |
Země původu: | Rakousko |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení