Iplody.cz se mění na Inatur.cz nový web a lepší služby pro vás. Všichni registrování zákazníci si mohou zresetovat svá hesla.

Krůtí maso s dušenou mrkví a hráškem

Krůtí maso s dušenou mrkví a hráškem

Doba přípravy: 20 minut 

Co budete potřebovat 

Krůtí prsní řízek nakrájejte na kostičky, osolte a na troše ghí osmahněte na pánvi. Mrkev a cibuli očistěte a nakrájejte na kostičky. Česnek oloupejte a nakrájejte na kolečka. Na kastrůlku rozehřejte Ghí, přidejte cibuli a česnek a chvíli restujte. Poté přidejte mrkev a mražený hrášek. Podlijte trochou vody a nechte dusit zhruba 10 minut na mírném plameni. Následně (po změknutí mrkve) osolte a nechte vyvařit přebytečnou vodu. Přidejte osmažené krůtí maso. Konjakovou rýži propláchněte pod tekoucí horkou vodou. Buď ji můžete servírovat zvlášť anebo promíchat s připravenou směsí.