



Bez kvalitního rýžového octa se žádné sushi neobejde – slouží totiž k ochucení rýže. Je znám také pro své zdravotní účinky – přispívá ke správnému fungování imunitního systému a zároveň podporuje trávení.
Oproti běžnému octu se rýžový ocet vyznačuje nakyslou a lehce nasládlou chutí. Chuť a aroma jídla tak přirozeně vynikne. Rýžový ocet je oblíbený v řadě asijských kultur a našel si své místo i u nás.
Použití: Vhodné použít na vaření, tak do salátů nebo sushi.
Složení: voda,jasmínová rýže 4,2 %.
Skladování: Skladujte v suchu a temnu odděleně od látek s výraznými pachy při teplotě 0-28°C. Po otevření skladujte v chladničce při teplotě do 10°C a spotřebujte do 30 dnů.Minimální trvanlivost do: Uvedeno pod hrdlem láhve.
| Kategorie: | Ocet |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.5 kg |
| EAN: | 8854692007791 |
| Energetická hodnota: | 1 kcal |
| Tuky: | 0 g |
| z toho nasycené MK: | 0 g |
| Sacharidy: | 0 g |
| z toho cukry: | 0 g |
| Bílkoviny: | 0 g |
| Sůl: | 0 g |
